Konge på øyen

Drømmer du om å bli konge eller dronning av en egen øy? Nå kan du få kjøpt en øy fra 900.000 kroner. Her kan du finne drømmeøyen din!

Publisert
Sist oppdatert

Den norske kyststripen er cirka 2.650 km lang, eksklusive fjorder og øyer. Det er plass til ganske mange holmer på denne strekningen - og i tillegg kommer alle øyene som ligger i innsjøer, så egentlig burde det være nesten en øy til hver eneste nordmann - eller familie om ikke annet.

Katrine i DinSide har lenge drømt om en enslig liten øy i et skogsvann. Jeg bestemte meg for å finne en, og det skulle vise seg å være lettere gjort enn sagt!

På finn.no er det for tiden fem øyer til salgs - og jommen fant vi ikke drømmeøyen til Katrine der også:

Drømmeøy på billigsalg

Den fire mål store øyen ligger i Trevatn i Søndre Land, 11 mil nord for Oslo og en 30 meters rotur fra garasjeplass på land. Hytten er cirka 50 kvadratmeter stor, i laftet tømmer. Det er også båthus på øyen, i tillegg til den tilhørende garasjen på land. Med på kjøpet får du også fiskerett i Trevatn. Prisantydningen er på ikke helt avskrekkende 900.000 kroner.

Her kan du se hele prospektet.

Midnattsol for middelklassen

Denne 200 mål store øyen i Nordland med fire hytter på er et røverkjøp om du får den til prisantydningen på 1.290.000. Adkomsten er enkel, med hurtigbåt fra Bodø til Mevær og en 5 minutters kjøretur ut til Laksøya, som den heter. Her kan hele storfamilien boltre seg på hver sin hytte uten å måtte gå hverandre på nervene! En perle - for alle uten angst for furupaneler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer