Konklusjon & karakter

Tilhører du riktig kundegruppe, kan dette være et meget godt valg.

Publisert
Sist oppdatert

Det positive med denne TVen er det gode bildet fra TV-sendinger og ved DVD-avspilling.

Den gjør også en utmerket jobb ved konsollspill, og med 2000-siders tekst-TV-minne går zappingen over fotballresultatene langt kjappere enn hos de fleste konkurrentene. Det er også enkelt å bla i undermenyer om du skulle bli tvunget til det.

Vi setter også pris på de norske skjermmenyene som er med på lette den daglige bruken. Fjernkontrollen må også nevnes. Den gjør nemlig jobben godt, og kan i tillegg styre VHS/DVD-spillere fra Panasonic. Dessverre gir den litt plastikkfølelse, og står ikke helt i stil med resten av pakken. Som du ser i bildespesialen er jo TVen en nytelse å se på.

Ulempen er at den er litt for enkel for mange kunder. Er du på jakt etter en TV med mange finesser, kan du hoppe over denne: Her får du automatisk avslag etter bestemte intervaller, og kan fryse bildet – noe særlig mer er det altså ikke å få.

Vi savner…

Det er imidlertid ikke til å legge skjul på at vi savner PC-inngang og minnekortinngang. Tatt i betraktning at dette var tilgjengelig på forrige generasjon er dette en irriterende begrensning. Vi mener også at Panasonics veiledende pris på 30.000 kroner er alt for høy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.