Konklusjon & karakter

Er det en LCD-TV du er på jakt etter kan dette være noe for deg. Veiledende pris på 24.998 er riktignok for høy, men vi har allerede sett den i nettbutikker til rundt 19.998. Det gjør Tharusen konkurransedyktig.

Publisert
Sist oppdatert

Vi liker TVens naturlige bilde og at den er enkel i bruk. I tillegg ser vi det som positivt at Tharusens utseende skiller den tydelig fra konkurrentene.

Litt kannibalisering vil nok dette medføre. Vi tror nemlig at Tharusen kommer til å knabbe en del kunder fra storebror Xentia. I tillegg til utseendet, har nemlig Tharusen det brukervennlige Easy Dialog-systemet, raskere tekst-TV, og ikke minst splitscreen-funksjonen.

At TVen har mange innganger gir som vanlig pluss i vår bok. Her får du VGA og DVI for PC-tilkopling, pc lyd inn, S-video, 2 * scart, og komponentinngang.

Jada, den er HD-Ready

Vårt testeksemplar manglet HDCP-beskyttelse på DVI-inngangen, men i følge Grundig Norge vil alle modellene som kommer til butikkene fra og med mai ha denne beskyttelsen. Har du fått en tidligere modell er det i tillegg kun en enkel softwareoppgradering som skal til, og Grundig Norge har bekreftet overfor DinSide at denne oppgraderingen vil bli gjort gratis på modeller kjøpt her til lands.

Dette betyr altså at Tharusen tilfredsstiller alle kravene til å kunne bruke den nye HD-Ready logoen, noe som naturlig nok gir ekstra plusspoeng i margen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer