Konklusjon & karakter

Tross et par minuser liker vi denne LCD-TVen.

Publisert
Sist oppdatert

ViewSonicen kommer i butikken nå i midten av desember, og skal ha en veiledende pris på 23.436 inkludert moms. I praksis bør det derfor være mulig å få den noe rimeligere, konkurransen i flatTV-markedet er som kjent enorm.

Sammenlignet med konkurrenten fra Fujitsu-Siemens er ViewSonicen et klart bedre valg. Av konkurrenter i noenlunde samme prisklasse er også Sharps 32-tommer et godt alternativ.

Selv om den ikke når opp til Philips alternativ med ambilight, er TV-kvaliteten absolutt godkjent. ViewSonicen er i tillegg rundt 10.000 kroner billigere, og er alene om å friste med minnekortinngang i fronten. For de aller fleste av oss vil den også gjøre en god jobb som PC-skjerm. To scartinnganger, komponent, S-video og VGA og DVI til PC-bruk trekker også opp.

På minussiden noterer vi at den mangler splitscreen på tekst-TVen, og at bilde-i-bilde mulighetene kunne vært bedre. Det er også synd at fjernkontrollen har fått et så billig utseende.

Alt i alt: Vi kunne godt endt opp med denne TVen om vi skulle dratt i butikken nå. Det tar vi som et godt tegn.

Trykk her for å se store bilder av test-TVen!

Oppgitte minispesifikasjoner:

32-tommers LCD-TV. Det tilsvarer en synsflate på ca 82 cm målt diagonalt fra øverste høyre hjørne til nederste venste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer