Konklusjon & karakter

Publisert
Sist oppdatert

Med en startpris på 14.308 kroner inkludert frakt, er Dell-TVen helt riktig priset.

For deg som har en liten stue, eller bor i en ettroms leilighet, må kombinasjonen av en flat og plasseringsvennlig TV, som også gjør en god jobb som PC-skjerm være midt i blinken. De fine bilde-i-bilde mulighetene, og god lyd i høyttalerne, trekker også opp.

Hvor stort er egentlig 26-tommer? 26-tommer gir deg en synsflate på 68 cm, målt diagonalt fra øverste høyre - til nederste venstre hjørne. Til sammenligning er det cirka 10 cm mindre enn 30-tommeren til LG, som altså koster drøye 5.000 kroner mer.

Trykk her for å se store bilder fra testen!

Stilig

Utseendemessig er det ingen tvil om at Dell har gjort det meste riktig, her får du definitivt en flatTV som skiller seg ut fra den gemene hop. Fjernkontrollen er allerede nevnt og er med på å forsterke dette inntrykket.

Sortnivået er litt midt på treet, det er verken spesielt bra eller spesielt dårlig. Det er spesielt betraktningsvinkelen som trekker ned på Dell-modellen. Den er ikke god nok.

Oppgitte spesifikasjoner:

26-tommers LCD-TV, med 1280/768 (WXGA) oppløsning. HDTV-kompatibel? Ja: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p og 1080i. To innebygde TV-tunere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer