Konklusjon & karakter

Bedre bildekvalitet enn lillebroren er positivt, men konkurransen i LCD-klassen er knallhard. Prisen er derfor avgjørende for karakteren.

Publisert
Sist oppdatert

Selvfølgelig får du flatTVer med bedre bildekvalitet og flere finesser, men da må du også betale langt mer. Til prisen gjør LGen en god jobb, og i tillegg gir designet pluss i vår bok.

Se store bilder fra testen

Konkurrenter

Vi har nylig testet to konkurrenter i 30 og 32-tommersklassen:Av disse er det spesielt Sharps nye AQUOS-modell som skiller seg ut som en tøff konkurrent. Den har langt flere finesser og innstillingsmuligheter, og er også god til PC-bruk.

AQUOSen er på 32-tommer, men er med en veiledende pris på 26.474 også et dyrere alternativ.

30-tommeren til Fujitsu-Siemens når imidlertid ikke opp til LGen. Hovedsaklig på grunn av for dårlig bildekvalitet, men også fordi den føles litt gammeldags sammenlignet med de andre. Dette blir et problem når Fujitsuen har en veiledende pris på hele 26.995 kroner.

Pris viktig

Denne TVen kommer til forhandlerne i november, og skal da ha en veiledende pris på 18.995 kroner. Det er i høyeste grad konkurransedyktig, og gjør at den bør tas med i betraktningen for deg som skal kjøpe en LCD-modell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer