Konklusjon & karakter

For deg som er spill- eller data-entusiast er valget enkelt om flatTV står på ønskelisten: Du bør velge en LCD-modell. Klarer du deg med 32-tommer bør denne modellen tas med i vurderingen.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har hatt gode erfaringer med AQUOS-modellene til Sharp, og spesielt bakgrunnsbelysningen viser at mye har skjedd siden forrige generasjon.

Det er likevel tydelig at de fleste forbedringene hovedsaklig har kommet innvendig. Utseendemessig er de ikke lenger blant de mest spennende modellene.

Pris

Displaynet tar 26.474 kroner for denne helt nye modellen. Selv om du får større flatTVer til en lavere pris (spesielt i plasmasegmentet), har vi lite å utsette på prisen. Bortsett fra litt lite tekst-TV-minne er det nemlig tydelig at dette er en ny modell:

TVen er enkel i bruk, den har godt med innganger, praktiske finesser, og fungerer godt som spillskjerm.

Sharp oppgir forøvrig at bakgrunnsbelysningen skal ha en levetid på hele 60.000 timer, det tilsvarer - grovt regnet - over 12 timers daglig bruk i nesten 14 år, og skulle holde for selv de største TV-fanatikerne.

Trykk her for å se store bilder av test-TVen

Minispesifikasjoner:

32-tommers widescreen. Oppløsning 1366 x 768. 170 graders betraktningsvinkel Kontrast 800:1, og 450 cd/m2 lysstyrke3D-Y/C filter for mindre forstyrrelser og bedre fargegjengivelse Tekst-TV med 252 siders minne En TV-tuner gir bilde i bilde funksjon fra to ulike kilder. Splitscreen gir bilde og tekst-TV samtidigNicam stereo 2 x10W, 1-Bit audio, Dolby Virtual Avtagbare høyttalere DVI-inngang, tre scart-kontakter, komponentinngang og S-VHS

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer