Konklusjon & karakter

Studenter og andre med dårlig plass bør prioritere en flat-TV som takler både TV og PC-bruk. Det klarer LGen. Men er du først og fremst ute etter en god TV, når ikke billedkvaliteten helt opp.

Publisert
Sist oppdatert

Vi er ikke fornøyd med billedkvaliteten på LGen, i så måte er Sonys alternativ i samme klasse å foretrekke. Når det gjelder finesser som bilde-i-bilde er det imidlertid JVCs alternativ som duger.

Reddes av PC-muligheten

Ulempen med disse modellene er at de er dyrere enn LGen, og ikke minst: De mangler PC-inngang. Det er dette punktet som er LGens styrke, og gjør at den oppnår en firer på vår terning.

Etter vår oppfatning passer LGen godt for deg som har liten plass i stua, og derfor er på jakt etter en plasseringsvennlig flat-TV som også skal erstatte din gamle PC-skjerm.

Faller du i denne gruppen er et annet interessant alternativ 23-tommeren til Philips. Den er riktignok mindre, men frister med finesser som god bilde-i-bilde funksjon og innebygget radio.

Trykk her for å se store bilder fra testen

Minispesifikasjoner:

TFT LCD på 26-tommer. Oppløsning på 1280x768. Lysstyrke = 450Cd/m², kontrast = 500:1

Oppgitt betrakningsvinkel på 176 grader, Progressive Scan, digitalt kamfilter.

Lyd: To innebygde høytalere på 7 watt

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer