Konklusjon & karakter

Utseendemessig har LG gjort det meste riktig, og har du i tillegg digitale TV-signaler mener vi at dette er et godt kjøp.

Publisert
Sist oppdatert

For det første er denne LGen pen å se på - selv om den befinner seg i nedre del av prisskalaen. Og med bordstativ, høyttalere og innebygget TV-tuner inkludert i prisen får du faktisk mye for pengene i dagens marked.

Husk også at denne modellen tilhører den siste generasjons plasma-TVer . Det borger for at eventuelle barnesykdommer allerede er luket bort. Det er nemlig ingen tvil om at utviklingen har vært stor.

I likhet med konkurrenten fra Samsung er for eksempel kontrastforholdet 3000:1, og lysstyrken på 1000Cd/m2. Dette er skritt i riktig retning.

Trykk her for å se store bilder fra testen

Målt mot konkurrentene?

De mest nærliggende konkurrentene blant våre test-TVer er Samsungs 42-tommer, og LGs andre 42-tommer som riktignok leveres uten TV-tuner.

Her har vi altså et godt eksempel på kannibalisme, for av de to LG-modellene ville vi uten tvil valgt denne, med mindre vi hadde fått et ekstremt godt tilbud på mai-TVen.

Samsung-modellen er en mer naturlig konkurrent for deg som vil ha innebygget TV-tuner og bordstativ med på kjøpet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer