Konklusjon & karakter

Publisert
Sist oppdatert

Målt opp mot prisen er det ingen tvil om at Samsung leverer varene rent billedmessig. Vi skulle selvsagt ønsket enda høyere oppløsning og flere finesser. Men i bunn og grunn er det de små irritasjons-momentene som gjør at TVen ikke får full pott.

Etter vår oppfatning er det uforståelig at man klarer å lage en slik stusselig fjernkontroll til en TV som ellers gir et så positivt inntrykk. Her har sparekniven definitivt vært brukt på feil sted.

Kort oppsummert tror vi altså at de aller fleste vil bli mer enn fornøyd med en slik skjerm, og da skal du tjene relativt bra før modellene som er opp til tre ganger så dyre blir interessante.

Trykk her for å gå rett til bildespesialen

Konkurrenter

Med en veiledende pris på 29.990 er den i utgangspunktet dyrere enn LGs folkemodell. LG-modellen har imidlertid ikke innebygget TV-tuner og bordstativ må eventuelt kjøpes i tillegg. Skal du ha begge deler blir med andre ord prisen noenlunde lik.

I likhet med LGen tilhører denne Samsungen en ny plasma-generasjon. Dette er viktig da utviklingen har vært markant. Begge modellene har blant annet et kontrastforhold på 3000:1 og en lysstyrke på 1000cm/m2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer