Konklusjon & karakter

Så lenge du ikke skal bruke din nye flatTV som PC-monitor, er denne Sony-modellen et godt valg.

Publisert
Sist oppdatert

Kvalitetsmessig holder den til en klar femmer. Billedmessig er dette veldig bra, men med en pris på 50.000 kroner savner vi finesser som egen PC-inngang, dreibar TV-fot, og bilde-i-bilde mulighet.

Vi må også nevne brukervennligheten som er i en klasse for seg. Dette gir et ubetinget pluss i vår bok. Sony skryter også av at denne modellen er klar for high definition sendinger. Det er verdt å få med seg.

Hard konkurranse i 37-tommers klassen

Vår test-TV fra Sharp har en pris på 54.990, mens Philips-modellen kan fås til under 40.000 kroner. LCD-TVen til Sharp er altså dyrest i klassen, men også det naturlige valget for deg som vil koble PCen til TVen.

Ser vi på Philips-modellen er den altså 10.000 kroner billigere enn Sonyen, og er i tillegg utstyrt med PC-inngang. Pris- og finessemessig kommer den altså mye bedre ut, men Sonyen føles likevel hakket vassere på billedfronten. Nok en gang vil altså dine preferanser, samt størrelsen på lommeboka bli avgjørende.

Trykk her for å se store bilder fra testen

Minispesifikasjoner:

37-tommers WEGA-skjerm med oppløsning på 1024 * 1024, to tunere og 2000 siders tekst-TV-minne

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer