Konklusjon & karakter

Publisert
Sist oppdatert

37-tommers klassen er etter vår oppfatning en av de mest spennende akkurat nå. For deg som har en vanlig stue er nemlig størrelsen perfekt: Det er mer enn stort nok til å gi den rette kinofølelsen, og du slipper at TVen blir for dominerende.

Sterk kandidat

På terningkastet har vi gitt Sharp en femmer. Mye takket være at den fungerer glimrende som PC-skjerm.

Brukervennligheten, splitscreen og bilde-i-bilde funksjonene gir også pluss i vår bok. Den lille TV-foten, som også er drei- og tiltbar, er i tillegg med på å gjøre TVen meget plasseringsvennlig

Kommer du til å bruke TVen som datamonitor er valget enkelt. Da bør du velge LCD-modellen til Sharp framfor plasma-modellen til Philips. Er dette en uaktuell problemstilling for deg er imidlertid Philipsen et vel så godt valg.

Prisen

Den store ulempen til Sharp er prisen. Veiledende pris er på hele 54.990, noe som er alt for mye for de fleste av oss.

Vårt testeksemplar var levert av Displaynet.no som selger den for rundt 45.133 inkludert moms. Til sammenligning kan du få plasma-TVen til Philips for rundt 36.500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer