Konklusjon & karakter

Publisert
Sist oppdatert

Er 26-tommer stort nok for deg, vil du bli fornøyd med denne TVen.

Bildekvaliteten er av det beste du får i klassen, og i tillegg til egen Memory Stick inngang har du to scart-kontakter og komponentinngang for en progressiv DVD-spiller.

Vi må også gi Sony honnør for at TVen er så brukervennlig. Det gir et stort pluss i vår bok.

Pris og manglende finesser

Den veiledende prisen på 36.000 kroner er imidlertid stiv. Spesielt når du ikke får bilde i bilde-funksjon, og TVen mangler PC-inngang. Det er dette som trekker ned karakteren til en firer.

Om ikke dette er et must for deg kan du trygt velge denne TVen.

Konkurrenter i LCD-klassen

Også JVCs 26-tommer mangler PC-inngang, men kan skryte av bilde-bilde funksjonen, og med en veiledende pris på 29.990 kroner er dette en klar konkurrent.

Philips sin 30-tommer får du til rundt 30.000 kroner, den mangler bilde i bildefunksjon, men har egen PC-inngang. Den lekreste av dem alle er antagelig Grundigs 30-tommer som har alle finesser, men også en pris på 39.900 kroner.

Valget er ditt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer