Konklusjon & karakter

Publisert
Sist oppdatert

Inntoget av flat-skjermer har gjort at din gamle billedrørs-TV tilhører en utdøende rase. Men hvilken flatskjerm skal du velge?

Takler du prislappen er vår påstand at denne Grundig-modellen er et meget bra valg.

Designet er vakkert og billedkvaliteten er noe av det beste vi har sett. I vår bok er det kun fjernkontrollen og lyden som hindrer Grundigs FineArts-modell i å få en ren sekser.

Design koster

Jo bedre design – jo stivere pris, og Grundigs modell har en veiledende pris på hele 39.900 kroner.

Målt mot Sonys designmodell i samme klasse, er imidlertid Grundig et billigere alternativ. På Sony-modellen får du riktignok en praktisk MRU-enhet med på kjøpet, men billedmessig sier vår magefølelse at Grundig er hakket vassere.

I tillegg må vi ikke glemme 30-tommeren til Philips, som du får til rundt 30.000 kroner. Valget er ditt.

Trykk her for å se store bilder fra testen

Spesifikasjoner:

Mål – kun skjerm: Bredde = 79,8 cm, høyde = 49 cm, dybde = 14,5 cm (inkl. veggfeste). Vekt ca. 16 kg Kontrast: 500:1. Lys: 500 cd/m2. Responstid: 16 ms. 170 graders betraktningsvinkel horisontal/vertikalTekst-TV med 2000 siders minne. Leveres med fot, veggfeste og DVI kabel2 * Scartkontakter, S-video, 3 videosignaler: YC, YUV & video, RS232, antenne, PC (RGB & DVI), Lyd ut: 2*YC, 2*PC, 2*YUV og line out.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer