Konklusjon & oppsummering

Publisert
Sist oppdatert

Vi har lagret nesten alle våre opptak direkte på harddisken i beste kvalitet og har vært meget fornøyd med resultatet. Å fjerne uønskede reklamepauser og redigere og slette opptak er også befriende enkelt. De få opptakene vi har hatt lyst til å ta vare på har vi enkelt overført til DVD-plate.

Chase Play funksjonen som gjør at du kan "pause" TV-sendingen om du skulle bli forstyrret, for så å se på opptaket fra der du pauset, mens resten av programmet tas opp i bakgrunnen er også en genial funksjon vi setter stor pris på.

Vi er også fornøyd med fjernkontrollen. Det er imidlertid ingen grunn til å skjule at du antagelig vil trenge et par dagers tilvenning før du har oversikt over de utallige hurtigtastene den er utstyrt med. Skjermmenyene fortjener også skryt, ettersom de gjør den daglige bruk, programmering og redigering til en enkel affære.

For deg som har videokamera er det også et pluss med DV-inngang i front, vi fikk imidlertid ikke tid til å teste hvordan dette fungerte.

Vi savner

Pioneer er kjent for å være en av forkjemperne for HDMI (digital overføring av lyd&bilde), og har blant annet utstyrt siste generasjon plasma og DVD-spillere med denne teknologien. Det er derfor ikke helt enkelt å forstå hvorfor de har valgt å hoppe over HDMI på denne opptakeren, men antagelig er det gjort for å få prisen ned på et akseptabelt nivå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer