Konklusjon & spesifikasjoner

Du trenger ikke lenger videospilleren. DVD-opptakerne gjør jobben bedre.

Publisert
Sist oppdatert

DR-M1 er langt fra feilfri, men har såpass mange gode sider at den er enkel å anbefale. Det meste er enkelt, du får høy bilde og lydkvalitet, og kan redigere opptakene.

Men alt er ikke like bra, vi ønsker oss mer. Den største ulempen er at du må senke kvaliteten for å få plass til lange opptak.

Personlig skulle vi ønske at spilleren hadde en innebygget harddisk i tillegg til selve brenneren. Joda, vi vet at du kan brenne platene utallige ganger, men med en stor harddisk i tillegg er det lettere å få plass til lange filmer i høy kvalitet.

Dette gjelder imidlertid alle de rene DVD-opptakerne på markedet. Klarer du å leve med dette er det lite som trekker ned på DR-M1.

Pluss:Vi har sett den nede i 5.500 kroner, i dag er ikke det mye å si på.Spilleren er enkel i bruk - mye på grunn av on-screen menyene som vises på TVen. I tillegg får den pluss for Live memory-finessen, som gjør det mulig å se en film fra begynnelsen, samtidig som spilleren tar opp resten.

Bortsett fra DVD+ tar den de fleste formatene.

Har du en stor TV eller bruker projektor er det en fordel at spilleren er PAL-progressiv.Minus:For mye plast på fjernkontrollen trekker ned kvalitetsfølelsen. Heldigvis virker selve spilleren solid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.