Konklusjon og karakter

Dagens prisnivå tatt i betraktning er det lett å anbefale denne modellen, men fullt så billig som den ser ut, er den ikke.

Publisert
Sist oppdatert

Det er selvfølgelig mulig å få tak i bedre plasmaskjermer. Problemet med disse modellene at de er alt for dyre for den jevne lønnsmottageren.

Pioneers meget gode HDTV-skjermer har for eksempel en veiledende pris på 90.000 kroner for 50-tommeren og rundt 60.000 for 42-tommeren. Det er mye penger, nesten uansett hvor god råd du har.

Målt opp mot prisen på rundt 25.000 kroner, er det altså ingen tvil: Denne LG-modellen gjør en god jobb.

Men husk at du må regne med en del tusenlapper i tillegg, i praksis vil nok den reelle prisen ende på rundt 30.000 kroner.

Hva må du ha i tillegg?

For prisen på rundt 25.000 kroner får du kun selve skjermen og fjernkontrollen. Vi tipper de fleste vil henge TVen på veggen, her kan du altså plusse på mellom 1.000 og 2.000 kroner for et veggfeste.

I tillegg ville vi også ha kjøpt den originale TV-tuneren til LG, for å få tekst-TV og scartinnganger. Og den alene trekker opp prisen med hele 4.214 kroner. Totalprisen vil altså havne på rundt 30.000 kroner, noe som fremdeles er langt under konkurrentene på samme størrelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer