Konklusjon og karakter

Publisert
Sist oppdatert

Er målet ditt å ha en stor TV med god bildekvalitet er denne 50-tommeren noe for deg.

Da vi først monterte TVen syntes vi faktisk at den var i største laget, men som alltid: Det er bare en vanesak. Etter et par dager var den akkurat passe, og nå er situasjonen at vår vanlige TV ser ut som en reise-TV i forhold.

Utseende

Smak og behag kan alltid diskuteres, men vi likte den sorte rammen rundt skjermen. Den solide TV-foten i metall-finish gir også et eksklusivt inntrykk.

Vi synes bildekvaliteten er meget god. Den gamle regelen om at man får det man betaler for, gjelder også her. Det er stor kvalitetsforskjell på de ulike plasmaskjermene, og i så måte er denne Pioneer-modellen et trygt valg.

Og mens du venter på at HDTV skal komme til Norge kan du i hvert fall nyte kvaliteten fra en DVD-spiller med HDMI-utgang. Vi gir også pluss i margen for minnekort-inngangen og PC-bildet.

Pris

Den store ulempen er selvsagt prisen. Med en veiledende pris på 84.998 kroner er ikke dette en TV som er alle forunt.

Prisen inkluderer veggfeste eller det dreibare bordstativet som vår modell var utstyrt med. Skal du ha originalhøyttalere i tillegg må du ut med nye 2.500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer