Konklusjon og karakter

BeoVision 6 skårer høyt på sitt flotte utseende og sine mange finesser, men toppkarakter får den ikke.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon og karakter


Vi liker BeoVision 6, men ville neppe kjøpt den som hoved-TV. I en vanlig stue vil 22-tommer være for lite. Har du derimot liten plass eller er på jakt etter en lekker ekstra-TV, vil den være et meget godt alternativ.

Dette er Bang & Olufsens første LCD-TV, og vi tror fansen vil bli fornøyd. Hvorvidt dette blir modellen som verver nye tilhengere til den trofaste menigheten, er en annen sak.

Sterk konkurranse

Hovedgrunnen er prisen. Selve LCD-skjermen har en veiledende pris på 33.000 kroner, og skal du ha den motordrevne foten vår TV var utstyrt med (noe vi absolutt anbefaler), stiger prisen med 3.700 kroner.

Med en pris på 36.700 kroner vil antagelig de som ikke har B&O-produkter fra før heller velge en 30-tommers LCD til rundt 30.000 kroner. Når det er sagt: Vi vet at god design koster. Sonys lekre 30-tommer har en veiledende pris på 50.000 kroner, og er altså enda dyrere.

Hadde BeoVision 6 vært rimeligere hadde den fått en klar femmer, men prisen trekker karakteren ned til en firer.

Merk:

  • Veggfeste koster 2.000 kroner, og gjør TVen ekstremt plasseringsvennlig.

  • Motordrevet fot – gulvstående modell – koster 4.200

Spesifikasjoner:

  • 22-tommers LCD-skjerm. Oppløsning: 1280 * 720

  • 2 scartkontakter. 3 phonoinnganger (video inn, audio L&R), samt hodetelefon

  • DVI – inngang, for tilkopling av PC

  • Mål skjerm og høyttalere: 59 cm bred, 48 cm høy, og 16 cm dyp (selve skjermen er ikke så dyp, men høyttalerne skråner utover)

  • Vekten er 16 kg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer