Konklusjon og karakter

BeoVision 6 skårer høyt på sitt flotte utseende og sine mange finesser, men toppkarakter får den ikke.

Publisert
Sist oppdatert

Vi liker BeoVision 6, men ville neppe kjøpt den som hoved-TV. I en vanlig stue vil 22-tommer være for lite. Har du derimot liten plass eller er på jakt etter en lekker ekstra-TV, vil den være et meget godt alternativ.

Dette er Bang & Olufsens første LCD-TV, og vi tror fansen vil bli fornøyd. Hvorvidt dette blir modellen som verver nye tilhengere til den trofaste menigheten, er en annen sak.

Sterk konkurranse

Hovedgrunnen er prisen. Selve LCD-skjermen har en veiledende pris på 33.000 kroner, og skal du ha den motordrevne foten vår TV var utstyrt med (noe vi absolutt anbefaler), stiger prisen med 3.700 kroner.

Med en pris på 36.700 kroner vil antagelig de som ikke har B&O-produkter fra før heller velge en 30-tommers LCD til rundt 30.000 kroner. Når det er sagt: Vi vet at god design koster. Sonys lekre 30-tommer har en veiledende pris på 50.000 kroner, og er altså enda dyrere.

Hadde BeoVision 6 vært rimeligere hadde den fått en klar femmer, men prisen trekker karakteren ned til en firer.

Merk: Veggfeste koster 2.000 kroner, og gjør TVen ekstremt plasseringsvennlig.Motordrevet fot – gulvstående modell – koster 4.200

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer