Konklusjon: Verdt pengene?

Selv om vi likte noen av smaksessensene, var det litt for mange smaker som ikke fristet til å gjentagelse. Likevel: SodaStreamen reddes av de enkle triksene i boka.

Publisert
Sist oppdatert

Som tabellen viser var testpanelets oppfatning av smaksessensene blandet.

De smakene vi absolutt kan anbefale var de to Lemon Fresh utgavene med lime og sitron, samt de to grapefrukt-smakene; Grape Energy og Pink Grapefruit.

I nedre enden av skalaen finner vi, kanskje ikke spesielt uventet, de to cola smakene. Men der den vanlige colaen antagelig reddes av at den vil appellere til barn, er det bare å advare mot light-utgaven, eller som en av test-deltagerne sa: ”- Dette ville jeg ikke servert min verste fiende.”

Tross dette, vi tror at SodaStreamen kommer til å bli populær:

Suksessfaktorene

Barn vil antagelig elske den, og når ungene maser – vil foreldrene etterhvert kjøpe Det å lage god kullsyreholdig drikke av vannet fra springen vil være et kjøpsargument i seg selv for alle Farris-elskende og helsebevisste nordmenn.Det er praktisk. For alle som har hytte eller båt er det langt enklere å ta med seg en smaksdrikk og en SodaStream-maskin, i stedet for fire tunge bæreposer med brus fra butikken.

Trykk her for store bilder av den nye SodaStream-maskinen og smaksessensene

Fakta

Den billigste maskinen koster 800 kroner, mens designutgaven (den vi brukte) koster 1000 kroner. Foreløpig får du kjøpt SodaStream i Siba og Binders butikker, se også Sodastream.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer