Konklusjon

Hadde vi kun hatt Medion-TVen i stua ville vi antagelig smilt fornøyd fra sofakroken. Poenget er at LGen føles mer moderne, er enklere i bruk og har flere praktiske egenskaper.

Publisert
Sist oppdatert

Det er interessant å se at TVene oppleves så ulike til tross for at spesifikasjonene er såpass like. Det er spesielt brukervennligheten som gjør at den daglige TV-tittingen vil gå mer smertefritt for LG-eierne. Kombinasjonen av litt tungvinte menyer og en treg fjernkontroll trekker ned hos Medion. Det er også tydelig at den innebygde bildeforbedringsteknologien på de litt dyrere modellene gir valuta for pengene. Mer naturlige farger og jevnere overganger ved raske bevegelser er stikkord som går igjen.

Se store bilder av forskjellene

Vår påstand er at en flat-TV vil løfte helhetsinntrykket i de fleste TV-stuer. Så også med disse modellene. Bortsett fra den lekre TV-foten til Medion, mener vi likevel at LGen ser bedre ut.

Har du nok penger mener vi derfor at LGen er verdt prisforskjellen.

Tilbakemeldinger fra flere lesere viser imidlertid at enkelte vurderer å lånefinansiere plasma-kjøpet. Det velkjente ”kjøp nå og betal senere til blodrente” -trikset ser altså stadig ut til å friste.

Her er valget enkelt: Selv om det er fristende med en Flat-TV på veggen er dette produkter som faller raskt i pris. Hold deg derfor unna lånefinansiering og gå for Medion.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer