Konklusjon

Sammenlignet med storebroren sparer du over 7.300 kroner på å velge denne modellen. Da blir valget enkelt når det stort sett er de samme irritasjonsmomentene på begge to.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du kun erstatte en gammel og ødelagt fjernkontroll er denne modellen overkill, da klarer du deg lenge med en billigmodell fra Elkjøp eller Clas Ohlsson.

Vi noterer også at den medfølgende bruksanvisningen kun er på engelsk, og at den definitivt kunne vært enklere og hatt flere illustrasjoner. I praksis betyr det at du vil tilbringe en del timer i sofakroken etter prøv- og feil-metoden.

Går du fort lei av å prøve deg fram bør du altså velge en annen kontroll. Besitter du derimot litt tålmodighet og tar deg tid til å utforske mulighetene blir bildet et helt annet.

Trykk her for å se store bilder av fjernkontrollen

Utallige muligheter

Når vi skulle styre vår egen Philips-TV, var dataene forhåndsprogrammerte i fjernkontrollen. De andre hjemmekinokomponentene måtte vi imidlertid legge inn manuelt. Dette kan gjøres på to ulike måter: 1. Finn produktet i Prontoens meny og aktiver innstillingene.

Når vi skulle legge inn vår test-TV fra Samsung gikk vi for eksempel inn på Flat-TV, og søkte etter Samsung i Prontoens database. Der fikk vi opp 19 Samsung-produkter, (listet som Samsung1, Samsung2 osv), og måtte prøve oss gjennom alle — før vi til slutt fant en som passet – i hvert fall for de fleste knappene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer