Konklusjon

PÅSTAND: Uansett hvilket av disse anleggene du velger vil du bli fornøyd. For meg var det likevel ingen tvil. Tilbudet fra HiFi Center-kjeden ville blitt mitt førstevalg.

Konklusjon
Publisert
Sist oppdatert

Vinner: HiFi Center-kjeden.

Pluss: Hovedgrunnen er det kraftige lydbildet, som fremdeles gir meg grøsninger når jeg tenker på det. Sonefri DVD-spiller er behagelig enkelt.

Prisen. Det er selvsagt dyrt nok, men er likevel det billigste anlegget i vår sammenligning. For meg som liker gladvold og rock på DVD er dette midt i blinken.

Minus: Hvordan låter egentlig disse høytalerne på klassisk? Jeg aner ikke, men hører du mye på rolig musikk bør du gjennomføre din egen lyttetest.

Hi-Fi klubben

Under tvil ville nok Hi-Fi klubbens anlegg blitt mitt andrevalg, med karakteren 4+.

Pluss: Tungen på vektskålen er subwooferen, som lydmessig passer meg bra. I tillegg hadde jeg sans for bakhøyttalerne. Diskantelementet er vridbart, og montert på undersiden av høyttalerne. Dermed kan den siktes inn mot lytterne.

Minus: Testens dyreste anlegg, noe som utelukkende skyldes subwooferen. Det er den likevel verdt. I tillegg er det litt irriterende å måtte betale 1.000 kroner for å få gjort DVD-spilleren sonefri.

Elektro +

Havner rett under Hi-Fi klubben med en ren firer på terningen. Dersom du ikke er en bassfreak, bør kanskje dette bli ditt valg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer