Kopiering fra HD til DVD i praksis - med store bilder

Etter å ha tatt opp krigsfilmen The thin red line fra TV3 på spillerens harddisk var det på tide å redigere opptaket. Vi fjernet all unødvendig reklame, og brant en kopi av det endelige resultatet på en DVD-plate.

Publisert
Sist oppdatert

Du kan enten kopiere fra DVDen til harddisken, eller fra disken til en DVD-plate. Den aller enkleste måten å gjøre dette på er å bruke "One touch kopiering" knappen. Vil du ha flere redigeringsalternativer lager du en kopieringsliste som spesifiserer nøyaktig hva som skal kopieres.

Trinn 1. Harddiskopptak og redigering:

Vi la inn tidspunktet for opptaket i spillerens vanlige timer, dette er selvforklarende og akkurat slik man gjør det på en standard videospiller. Siden vi gjorde dette på den manuelle måten la vi også inn et godt slingringsmonn, totalt ble opptakets lengde på 3 timer og 36 minutter, alt lagret i høyest mulige kvalitet.

Det første trinnet var å fjerne alle reklameinnslagene fra opptaket. Vi valgte "Erase section" for dette formålet. Kort fortalt betyr det at du markerer hvor du skal starte å slette (A) i opptaket, og hvor du skal stoppe (B). Skjermmenyen viser deg nøyaktig hvor du har markert A-B punktene, og er du i tvil om du har markert riktig kan du enkelt se eller spole deg gjennom det markerte området. Dermed er det bare å gjenta dette til du har fjernet alle de irriterende reklamepausene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer