Krev prisavslag dersom TV-boksen ikke virker

- Elementær kontraktsrett, mener Forbrukerrådet.

Foto: Bob Smith
Foto: Bob Smith Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan tulle med mye, men skal vi tro debattforumet vårt og alle de henvendelsene mottar, skal man helst ikke tulle for mye med TV-en til folk.

Det tilbakevendende problemet er TV-boksene. Tidligere i år skrev vi en rekke artikler om problemer med Grundig-boksen for RiksTV-kundene (her skal det nå være fikset), og siden mars i år har vi fulgt Canal Digitals oppdatering av HD PVR-boksen (som ennå ikke er på plass for kabelkundene).

Et hyppig repetert poeng fra rasende kunder er at de har betalt litt ekstra for en bedre boks enn den ordinære, men opplever at den ikke fungerer skikkelig. I noen tilfeller fungerer den til og med dårligere - så hvorfor har man da betalt mer?

Da vi fulgte RiksTV-problemene i vinter, fikk misfornøyde kunder følgende råd fra Forbrukerrådet: Hev kjøpet.

Canal Digital-kunder som har tilsvarende problemer som beskrevet over, kan nok også gjøre dette, men nå skal imidlertid en dato for oppdatering for HD PVR-boksen til Canal Digital være satt. Dersom den nå virkelig er rett rundt hjørnet, er det nok fristende å vente - og forhåpentligvis få en fungerende TV-boks i nærmeste fremtid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer