Bakepapir

Krøll det før bruk

Jøss, dette var smart!

GENIALT: Det er veldig irriterende når bakepapiret ruller seg sammen når du legger det på stekebrettet. Det kan du enkelt unngå! Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du lyst til å bli skikkelig god på baking, men føler deg litt usikker på kjøkkenet, hjelper det ikke akkurat på selvtilliten når til og med bakepapiret blir et kløn å hanskes med.

Men vi har alle startet et sted, og det er med kokkelering som med det meste annet i livet: Man kommer langt med gode tips og triks i ryggsekken.

Og selv de enkleste tipsene kan vise seg å være de mest geniale. I videoen over får du tre av dem!

Baketips for nybegynnere

Er det én ting Kristine Ilstad virkelig brenner for, så er det å få hobbykokk-nybegynnere til å prøve seg på baking.

Hun er både kokebokforfatter og matblogger på DetSøteLiv, og får mye energi av at følgerne hennes får mestringsfølelse på kjøkkenet og opplever gleden av å skape hjemmebakte kaker, forteller hun.

- Mitt beste tips er å begynne med noe helt enkelt og som man selv liker veldig godt, for eksempel brownies eller en annen langpannekake, sier Ilstad.

- Det er viktig å lese oppskriften grundig i forkant, og å følge den, for da vil du som regel lykkes, legger hun til.

Å følge oppskriften er også Jenny Martine Tingvoll Bolles første råd til bake-nybegynnere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer