Kule vegger på en helg

Forny hjemmet ditt før høsten setter inn. Da har du ekstra inspirasjon til å ta fatt på jobb eller skole igjen. Her er syv smarte ideer til hvordan du kan freshe opp veggen på en helg.

Publisert
Sist oppdatert

En ny vår

En fin måte å markere overgangen til en ny årstid på, er å pusse opp litt hjemme:

Her er syv smarte vegger.

Skal du male et helt rom? Her får du hjelp til å velge malingstype. Les også om hva du må gjøre før du setter i gang med å male.

Mangler du både tid og penger, kan du starte med å pusse opp én vegg. Nei, vi snakker ikke om fond-veggen som har blitt så populær i det siste - den ene veggen som du maler i en annen farge, eller tapetserer.

Nå skal nemlig veggene synes. Å male hele rommet i en dus farge er for pyser. Skal du ha tapet holder det ikke lenger med én vegg (med mindre du velger deg en av de helsprø tapetene fra Maxalot, som vi skrev om i forrige uke).

Vi snakker om å gjøre én vegg til et blikkfang, å gjøre den synlig. Hva du velger å ha på veggen er opp til deg, bare den kommer til sin rett.

Ble du inspirert av de elleve elleville veggene vi skrev om forrige uke? Her er veggene du fikser selv - til en brøkdel av prisen:

>>Ta meg til de syv smarte veggene jeg kan fikse selv - på bare én helg!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer