Kult og smart utstyr til hagearbeidet

Hagestellet blir morsommere med nytt utstyr!

SMART HAGESTELL: Hva med en sensor som sier ifra når blomsten begynner å bli tørst og trenger vann? Vanningen må du imidlertid ta deg av selv, men den signaliserer med å blinke når blomsten er tørst. Foto: KRISTIN SØRDAL
SMART HAGESTELL: Hva med en sensor som sier ifra når blomsten begynner å bli tørst og trenger vann? Vanningen må du imidlertid ta deg av selv, men den signaliserer med å blinke når blomsten er tørst. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jobben kan bli både lettere og morsommere med nytt eller godt utstyr.

Her er noen kule og smarte dingser som kan gjøre hagejobbingen enklere, lettere og morsommere.

LES OGSÅ: Slik lykkes du med planting i pallekarmer

Vannehjelp

Det finnes mange måter å pass på at plantene får nok vann. Skal du reise bort, eller er generelt bekymret for at plantene dine ikke skal få nok vann, kan du legge bleier i pottene eller fylle en brusflaske med vann og sette den opp-ned i blomsterbedet.

Det finnes selvsagt også mange spesialproduserte vanningsløsninger som gjør det samme - som vanningsfuglen du kan se nedenfor. Men det finnes også mange smarte vanningsløsninger, som denne «grønne fingeren» er et eksempel på:

Greenfinger er for planter som kan tåle å tørke ut litt mellom hver vanning. Det er en sensor som måler fuktigheten og temperaturen i jorda - og som informerer via et blinkende lys når planten trenger vanning.

Med denne må du med andre ord selv kunne besørge vanningen, men planten «varsler selv» når den er tørst og trenger vann.

LES OGSÅ: Bleier i blomsterpottene? Vi har testet!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer