Bohus

- Kunden som får svi

Merethe Kristin Furuseth Rammen bestilte et spisebord i slutten av november. Det venter hun fortsatt på.

LEVERINGSUTFORDRINGER: Hos Bohus opplever de fortsatt leveringsutfordringer som resultat av corona-pandemien. Foto: Privat
LEVERINGSUTFORDRINGER: Hos Bohus opplever de fortsatt leveringsutfordringer som resultat av corona-pandemien. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang bestilt noe, og så har det gått flere uker eller måneder før det har kommet?

For Merethe Kristin Furuseth Rammen som bor på Jessheim har hun alt ventet flere måneder, og det ser ut til at det er umulig å si når pakken hun venter spent på kommer.

- Jeg bestilte spisebord 26. november 2022 på nettsida til Bohus. Det sto da at det var bestillingsvare og jeg tenkte da at det kunne ta rundt tre uker, siden det ikke sto hvor lenge, sier hun til DinSide.

Uka etter fikk hun en e-post på at det var forventet på lager i januar 2023. Dette var som følge av transport- og råvareutfordringer etter pandemien.

- Dette var det ingen som informerte meg om, forteller hun.

Mange beskjeder

Så fikk hun en ny e-post om at spisebordet skulle komme 15. mars 2023, fulgt opp av en ny melding om at den kommer 26. april 2023 og en siste e-post hvor hun fikk beskjed om at den kommer 14. mars 2023.

- Jeg kontaktet Bohus og sa jeg burde få noe for at jeg må vente, forteller hun og legger til at hun gjerne kunne tenkt seg et gavekort i kompensasjon for ventingen, forklarer Rammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer