Kvalitet & konklusjon

Siden vi er lei av kabelspagetti gir vi Philips full pott når de tilbyr innhold uten flere ledninger i stua. Likevel: Streamium-konseptet er mer kult enn praktisk.

Publisert
Sist oppdatert

Kvaliteten på Streamiuminnholdet:Mediefiler fra PCen: Fra vår egen PC hentet vi vanlige bildefiler ( i JPEG-format), videofiler og ikke minst MP3-filer.

Det som fungerte aller best var uten tvil MP3-låtene. Vi hadde ingen problemer med å spille av musikken eller navigere gjennom innholdet via fjernkontrollen.

Som du ser på bildene kan du velge mellom full informasjon om MP3-låtene eller bare se navnet på artist og den aktuelle låten. Som en kul gimmick kan du også velge ulike flashy bakgrunnsbilder når du spiller av låtene. Dette har uten tvil høy party-faktor.

Også avspilling av video direkte fra PCen gikk greit, vi presiserer imidlertid at vi kun fikk prøvd med små videoklipp. Hvorvidt det vil gå like glatt å spille av vanlige spillefilmer er vi usikre på.

Mest skuffet ble vi ved visning av vanlige bildefiler. Sammenlignet med å se bildene på en vanlig PC-skjerm er nemlig kvaliteten langt dårligere. Kvaliteten på innhold fra nettet:Siden du ikke kan surfe fritt på nettet er du prisgitt innholdet Philips har gjort tilgjengelig. Personlig satte vi mest pris på de ulike nettradiostasjonene, som i praksis varter opp med et helt greit lydbilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.