Lag din egen pikselkunst

Kjenner du igjen dette bildet?

Her er det Johannes Vermeers mesterverk Pike med perleøredobb som har blitt en rutete heldekkende veggvariant. Foto: Produsenten
Her er det Johannes Vermeers mesterverk Pike med perleøredobb som har blitt en rutete heldekkende veggvariant. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes utallige muligheter for deg som vil gjøre veggen til noe mer enn bare en slett, hvit flate. Du kan for eksempel tapetsere med egne bilder eller klistre på veggstickers eller til og med dekorere dørene til det ugjenkjennelige.

Liker du hvitt, men vil likevel ha noe ekstra? Nå kan du male deg din egen whiteboard-vegg

For litt siden så vi også hvordan designeren Rob Penny forvandlet en serie fargeprøver til fantastiske piksel-bilder på veggen. Men dette er et tidkrevende og komplisert prosjekt som de fleste nok vil grue seg for å ta fatt på.

Lager ferdig bilde

Men det har noen selvsagt tenkt på, og vi ble ikke så overrasket da vi kom over produsenten Ixxi, som tilbyr pikselerte bilder til alt fra prospektkort til store veggflater. Og dette kan lages på basis av bilder fra en bildebank, som bildet av Pike med perleøredobb som vi ser øverst, eller på basis av egne bilder, slik vi har gjort med portrettet av en av våre kolleger nedenfor.

Bildene sendes til hele verden. Prisen for et bilde med 600 ruter på 10x10 cm, er 296,10 euro (cirka 2.300 kroner) før shipping dersom du tar utgangspunkt i eget bilde. Og selskapet anslår leveringstiden til å være mellom fem og femten dager i Europa, så du kan fortsatt rekke det før jul.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer