Lag ditt eget Lego-rom

Nå kan du lage ditt eget virtuelle rom med Lego-møbler. Og møblene kan du snart bestille til ditt eget hjem.

Publisert
Sist oppdatert

Den finske møbelprodusenten Incap Furniture har i samarbeid med Lego startet salget av Lego-møbler.

På deres nye nettside kan du leke interiørdesigner og skape ditt eget virtuelle Lego-hjem. Du velger ut de møblene du har lyst til å bruke i det virtuelle hjemmet, plasserer dem der du vil, og vips har du ditt eget lille Lego-rom.

Når du er ferdig får du en liste med møblene du har valgt, og tilhørende spesifikasjoner. Etter hvert er planene at du skal kunne bestille møblene hjem til deg.

Se også:DinSides boligplanlegger

Salget av Lego-møblene er allerede godt i gang i Finland, Tyskland og Østerrike. Produsenten prøver nå å få i stand avtaler med skandinaviske møbelforhandlere om å selge produktene her til lands.

Møblene er laget av furu og malte sponplater, og skal ifølge produsenten tilfredstille både de kravene som gjelder for møbler og for leker.

Nettsiden med boligplanleggeren finner du her.

Vi testet Lego-planleggeren

Vi sjekket ut den nye Legorom-planleggeren til Incap Furniture, og laget vårt eget lille lekerom. Nedenfor ser du resultatet:

Foto: Incap Furniture
Foto: Incap Furniture Vis merLego-håndverkeren ber deg først om å velge en planløsning som likner mest på din egen bolig. Desverre har du bare et begrenset utvalg forhåndlagde romløsninger å velge mellom. Etter du har valgt rom, bestemmer du deg for hvilket fargetema du ønsker i rommet.

Foto: Incap Furniture
Foto: Incap Furniture Vis merDerretter velger du Lego-møbler. Du kan blant annet velge mellom bord, senger og skap, og det er mulig å justere størrelsen og fargen på enkelte møbler.

Foto: Incap Furniture
Foto: Incap Furniture Vis merDenne oppbevaringshylla kan bli så stor som du selv måtte ønske. Legg til så mange kvadratiske legoklosser du har plass til. Du kan også velge fargen på boksene.

Foto: Incap Furniture
Foto: Incap Furniture Vis merRommet begynner å ta form. Du kan zoome ut og inn, og rotere rommet, slik at du ser det fra de fleste kanter.

Foto: Incap Furniture
Foto: Incap Furniture Vis merVoilà! Da var rommet fiks ferdig med alle Lego-møblene. Det perfekte barnerom?

Foto: Incap Furniture
Foto: Incap Furniture Vis mer


Når du er ferdig får du en liste over alle møblene du har valgt.

Romplanlegger for barn

Romplanleggeren er så enkel å bruke at ungene selv kan leke seg med den. Desverre betyr det også at romplanleggeren er svært simpel, og mangler mange av de gode og viktige funksjonalitetene til profesjonelle boligplanleggere.

Skal du innrede din egen bolig bør du heller sjekke ut DinSides 3D-boligplanlegger. Den er et profesjonelt verktøy, men enkel nok å bruke for de fleste.

DinSides boligplanlegger

MER OM INTERIØR OG DESIGN:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer