Lamper som ikke er helt som du tror

Fem lamper som delvis skjuler hva de er.

KLISTRE DEN OPP: Sticky Lamp kan festes på nesten en hvilken som helst overflate med et minimum av innsats. Foto: Sticky Lamp
KLISTRE DEN OPP: Sticky Lamp kan festes på nesten en hvilken som helst overflate med et minimum av innsats. Foto: Sticky Lamp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hadde det bare vært så enkelt som at lampene skal lyse? Men de må se bra ut, så bra at de helst blir en snakkis når du arrangerer bokklubb midt på svarteste vinteren.

Disse fem lampene har utvilsomt potensiale til å bli skikkelige snakkiser, alle som én.

LES OGSÅ: Derfor bør du vurdere gummigulv

Fest den hvorsomhelst

Sticky lamp er ikke som andre lamper, først og fremst fordi du slipper å klø deg i hodet under monteringen. Designen er basert på plastomslaget som åpenbart følger med lyspærer i enkelte deler av verden, men det er nok festeordningen mange vil bli mest begeistret for.

En selvklebende flate på baksiden gjør at lampen enkelt kan festes på så å si alle underlag, inkludert gulv, vegger, baderomsvegger, tak og så videre.

Lampen måler beskjedne 18 x 25 x 7 centimeter, og er sannsynligvis ikke kraftig nok til å lyse opp en hel stue. På den annen side: Den er kanskje ikke pen nok til at den bør prege stuen mer enn nødvendig.

Sticky lamp koster 16,50 euro (rundt 130 kroner) uten frakt.

(Artikkelen fortsetter under bildespesialen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer