Landets lekreste balkong

KONKURRANSE: Har du den fineste, flotteste eller kuleste balkongen her til lands? Send oss ditt bilde, og bli med i konkurransen om et gavekort.

Blomster gir liv til uteplassen.
Blomster gir liv til uteplassen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En balkong eller terrasse i tilknytning til en leilighet, kan øke verdien med flere hundre tusen.

Skulle du til og med eie din egen takterrasse, kan taksten virkelig nå nye høyder.

En halv million

- En uteplass er alltid veldig viktig, men spesielt viktig er den dersom man skal selge en bolig på vårparten, sier Camilla Sem, i Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Ifølge Sem koster det mellom 80.000 og 140.000 kroner å sette opp en balkong i tilknytning til en leilighet.- Denne kostnaden vil man alltid få dekket inn når man selger. I tillegg får man jo gleden av balkongen - og med stor sannsynlighet en god økonomisk genvinst, sier hun.

- En stor (10-12 kvadratmeter) solrik balkong i et godt strøk i Oslo, koster fort 500.000 kroner, sier eiendomsmegleren.

Finest og flottest

Har du en fin balkong - som du har pyntet og prydet for sommeren? Kanskje du har snekret et fint terrassegulv - eller gjort noe spesielt som gjør at at din balkong fremstår som noe helt for seg selv?

Nå har du sjansen til å vise frem dine grønne fingre og snekkerteft for leserne i DinSide Økonomi. Send oss ett (1) fargebilde av balkongen eller terrassen din senest torsdag den 27. mai 2004.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer