Ikea Förnuftig

Lanserer luftrenser

Rimelig og beregnet på mindre rom – kommer denne måneden.

FÖRNUFTIG: Ikea lanserer en luftrenser beregnet på mindre rom. Foto: Ikea
FÖRNUFTIG: Ikea lanserer en luftrenser beregnet på mindre rom. Foto: Ikea Vis mer
Publisert

Forurensning, inneklima og hjemmekontor har fått flere selskaper til å tenke annerledes, og flere har rettet litt fokus mot den økte tilværelsen i hjemmet.

Ikea kaster seg på trenden med luftrensing og introduserer modellen Förnuftig, der lav pris var en av hovedprioriteringene under utviklingen.

– I dag er ikke luftrensere et alternativ for de som bor i små rom. Med dette i tankene optimaliserte vi luftrenseren for ca. 10 kvadratmeter, og brukte mindre materiale på en smartere måte, noe som gjorde at vi kunne senke prisen, sier Henrik Telander, produkteier i Ikea of Sweden, i en pressemelding.

Fra før har Ikea en luftrensende gardin i sitt sortiment.

Fra små partikler til røyklukt

Luftrenseren består av et forfilter som fjerner store partikler som hår og støv, et filter for partikkelfjerning som fjerner mindre luftbårne partikler som støv og pollen ned til PM2,5, samt et filter for gassrensing som renser lufta fra forskjellige stoffer som VOC (flyktige organiske forbindelser) og formaldehyd. Det reduserer også ubehagelig lukt fra røyking og matlaging.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer