Miele hvitevarer

Lanserer stekeovn med innebygd kamera

Miele viste frem en helt nye serie hvitevarer.

NYE HVITEVARER. Trond Moi, som blant annet er kjent for restaurantkjeden Bølgen & Moi, var på plass for å demonstrere Mieles nye steke- og dampovner. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
NYE HVITEVARER. Trond Moi, som blant annet er kjent for restaurantkjeden Bølgen & Moi, var på plass for å demonstrere Mieles nye steke- og dampovner. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Etter seks år med arbeid og utvikling er Miele klar med generasjon 7000 av sin hvitevareserie, som består av 353 nye produkter - totalt nesten 3000 modellvarianter. Vi tok turen til selskapets norske hovedkvarter på Nesbru i Asker for en titt på produktnyhetene.

Vi fikk riktig nok ikke en gjennomgang av samtlige 353 produkter, men fokuset lå i stedet på hvitevarer for kjøkkenet som steke- og dampovner, oppvaskmaskiner og Mieles rykende ferske kaffemaskin.

Bevegelsessenor

De nye stekeovnene er designet for å bygges inn i kjøkkenet, og mens det tidligere har handlet om å plassere stekeovnen og dampovnen horisontalt ved siden av hverandre, er den nye serien designet for også å stille dem over hverandre.

Trond Ramsøskar, interiørarkitekt i selskapet med samme navn, var til stede i Asker for å fortelle om hvordan kjøkkenet har endret seg med tiden, spesielt med mannens inntog.

Mens kvinnen ikke er så opptatt av funksjoner og å ha det nyeste, er kjøkkenet og nye produkter noe mannen ønsker å vise frem til gjestene sine, fortalte Ramsøskar, og la til at det er en pådriver for utviklingen vi har sett på kjøkkenet de seneste årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer