LCD-duell i billigklassen

En fransk TV til 10.990 eller en Korea-modell til 13.800? I denne testen har vi sammenlignet to av de billigste flatTVene i LCD-klassen.

Publisert
Sist oppdatert

Det store inntoget av billige merker fra Østen har vært en sterkt medvirkende årsak til at prisene på flate TVer har falt jevnt og trutt det siste året. Og når du enkelt kan spare 5 - 10.000 kroner på å velge ett av de ukjente merkene, blir selvsagt spørsmålet om billig-modellene duger.

I LCD-klassen har vi allerede testet Medions billigmodell, som dessverre overbeviste litt mer på pris enn på kvalitet. Denne gangen har vi derfor gått opp et par tusenlapper, og kalt inn to duellanter på henholdsvis 32- og 27-tommer på testbenken. Prismessig er vi uansett på et nivå man bare drømte om for ett par år siden:Sagem Axium 27" til 10.990, og WooYoung, eller WY WTP-32E2B, til 13.800.-I denne testen har vi gjort det hele så enkelt som mulig; vi har ganske enkelt stilt oss selv spørsmålet:

Hvilken modell ville vi kjøpt?

Under hvert kapittel har vi gitt TVene karakterer fra 1 til 3, før vi oppsummerer på slutten. God lesning!

Førsteinntrykk: Utseende

Mens WooYoung-modellen ser ut som en standard LCD-TV av i dag, har Sagem-modellen et langt mer glossy utseende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer