Lei av at du aldri får ut bare én isbit av brettet?

At ingen har tenkt på det før!

Dette isterningbrettet står offisielt på ønskelisten vår.  Foto: Produsenten
Dette isterningbrettet står offisielt på ønskelisten vår. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Én for alle, alle for én. En skulle tro Alexandre Dumas var en dreven isbitlager. For det er gjerne sånn, med de isbitbrettene som følger med fryseren, at når du prøver å få ut én isbit, ja så følger alle de andre med.

Som tilbudsjegere flest burde man jo være glad for å få mer på kjøpet. Men siden det også medfølger søl, både vann fra isbitene og skvulp fra glasset, og man i tillegg mister gode isbiter man kunne ha brukt, og så må vente i timesvis på at nye blir laget, så er dette et av de tilfellene vi gladelig sier neitakk til ta én, få to.

Isbitproblemet er imidlertid en saga blott med dette geniale brettet. Med Quicksnap isbitform fra Joseph Joseph kan du kneppe ut en og en isbit med en smart knapp.

Perfekt til jordbærkakemomsen Vi har testet Clas Ohlsons jordbærdeler.

Smart vasketips:

Ifølge Turid Gotteberg i J T Gotteberg som har agentur på Joseph Joseph i Norge, er veiledende utsalgspris 125 kroner for et brett som gir deg 12 isbiter. Du får kjøpt det hos velassorterte kjøkkenutstyrsbutikker over hele landet, som Tilbords, Traktøren, Rafens, Ting, et cetera.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer