Lei av dugg på speilet?

Med oppvarmede speil slipper du å tørke av speilet hver eneste dag.

Neddugget speil er ikke akkurat oppskriften på en god morgen.  Foto: Colourbox.com
Neddugget speil er ikke akkurat oppskriften på en god morgen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Små hverdagsproblemer, store irritasjoner. For eksempel at du aldri får sett deg selv ordentlig i speilet når du skal barbere - eller sminke - deg om morgenen, fordi det er helt neddugget.

Baderomsspeilene fra britiske HIB skal eliminere dugg-problematikken én gang for alle. Og løsningen er like genial som den er enkel: Varme.

I stedet for at du gnikker duggen utover speilet med håndbaken eller det våte håndkledet, tar varmeelementer bak speilet seg av duggen for deg.

Speilene finnes i en rekke varianter og størrelser, her er noen av dem:

Og er du først i markedet for spesielle speil; HIB-kolleksjonen av speil har mye annet å by på, blant annet speil med innebygget radio og innebygget LED-belysning. Noen i kombinasjon med antiduggfunksjonen.

Det har dessverre ikke lykkes oss å finne en forhandler som opplyser om at de sender til Norge, men dette lar seg gjerne ordne om du organiserer frakten selv. Eventuelt kan det stå på handlelisten neste gang du skal til Storbritannia?

Nytt speil? Tenk deg godt om før du borer i veggene på badet

Antiduggbehandling

Det finnes også ulike antiduggbehandlinger du kan bruke på ditt eksisterende speil for å motvirke dugg. Her kan vi anbefale å sjekke bilutstyrsforhandlere, for eksempel Biltema.

Vi har blant annet funnet et produkt som heter NanoLotus antidugg, et nanokjemisk produkt som du kan spraye alle glass og plastflater, inkludert speil, for å forhindre dugg. Dette er ikke en permanent behandling, men bør ifølge produsenten gjentas etter hver rengjøring.

Pris: 149 kroner fra Nanowebshop.no

Har du erfaring med dette produktet? Fortell gjerne om hvordan det virker i debatten.

Sørg for god utluftning

Oppvarmete speil eller ikke: Vi vil anbefale alle å sørge for god utluftning fra baderommet, slik at du unngår for mye damp og kondens, og minsker risikoen for fuktskader. Fukt- og råteskader er blant de mest kostbare å rette opp, og

Les også: Vannskade? Etter tre til fem dager kan det være for sent å begynne tørkearbeidet

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer