LG 47LW550W testet

TV-en som lar deg vise 3D til hele fotballaget.

Menyene er enkle å forstå, og gir et greit overblikk. De er imidlertid ikke like elegante og raske som hos Samsung. Legg merke til TV-bildet øverst i venstre hjørne. Foto: Per Ervland
Menyene er enkle å forstå, og gir et greit overblikk. De er imidlertid ikke like elegante og raske som hos Samsung. Legg merke til TV-bildet øverst i venstre hjørne. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LG er kjent for å være raskt ute med å ta i bruk ny teknologi, og LW550W er ikke noe unntak fra regelen.

Denne LCD modellen med kant-LED belysning er nemlig utstyrt med passiv 3D-teknologi, noe som er en stor fordel for deg med mange venner: Brillene er nemlig svært billige i innkjøp, og vi var derfor spent på hvor bra dette fungerte i praksis. I tillegg har TV-en en lang rekke nettfunksjoner, inkludert videobutikk (VideoOnDemand), mulighet for videotelefoni via Skype, og ikke minst opptaksfunksjon via USB-inngangen.

Og alt dette er altså pakket inn i en pakke som i dag kan kjøpes til rundt 13.500 kroner, inkludert 3D-briller til et helt fotballag. Det er det fint lite å si på.

Alt du trenger å vite om 3DTV: DinSides 3DTV-guide

Førsteinntrykk

Innholdsfortegnelse:

  1. Førsteinntrykk
  2. Menyer og bildekvalitet
  3. Det store spørsmålet: Duger 3D med passive briller?
  4. Konklusjon
47LW550W er slank og fin, og vil gjøre det godt i de aller fleste TV-stuer. Sammenlignet med den slanke TV-rammen på designperlen D8005 fra Samsung ser den likevel litt eldre ut. Nå skal det presiseres at Samsungen er en av de peneste modellene vi har sett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer