Liten plass?

Gladiator Claw kan hjelpe deg ut av knipa.

Liten dings til store plassproblemer. Foto: Produsenten
Liten dings til store plassproblemer. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid like lett å få plass til familiens sykler når du skal rydde dem bort for vinteren, tohjulingene tar nemlig langt større plass enn man skulle tro. Gladiator Claw kan imidlertid være løsningen for de av dere som ikke er redd for å henge ting i taket.

Enkelt

Alt du trenger å gjøre er å skru kloa fast i taket på et egnet sted, og vips; så er den klar til bruk. Den patenterte låsemekanismen er også verdt å nevne:

Her er det nemlig bare å dytte sykkelhjulet inn mot midtpunktet, og så vil de to gripearmene skvise seg rundt selve hjulet. Når du skal ha sykkelen ned igjen, er det bare å presse dekket opp mot midtpunktet en gang til - så vil gripearmene åpne seg.

Gripearmene har forøvrig et beskyttende lag nederst, så her slipper du også å ripe opp felgen din. Gladiator Claw tåler forøvrig en vekt på over 22 kilo, noe som bør være mer enn nok for sykkelen din.

Prisen på herligheten er heller ikke all verden, den koster i underkant av 60 dollar (424 kroner i skrivende stund). Dessverre er det et alvorlig men her, for Gladiator Claw selges foreløpig bare på Amazon.com, som ikke sender til Norge. Du kan imidlertid lure deg unna dette ved å bruke firma som for eksempel JetCarrier, som vi har skrevet om her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer