Logitech Alert - overvåking for alle

For overvåking av hus eller hytte er Logitechs system midt i blinken

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan være mange grunner til at man vil overvåke sin eiendom, enten det nå er hovedboligen, hytta eller båten. Det finnes profesjonelle løsninger som inkluderer vaktselskap og vektere som rykker ut ved innbrudd og ødeleggelser, men det kan også være andre og mindre dramatiske grunner til å ønske overvåking:

På hytta kan det være praktisk å sjekke snømengden om vinteren, så man kan måke av taket før det bryter sammen. At båten ligger som den skal, med presenningen på plass, at gjerdet på hytta er helt så ikke sauer eller andre villdyr tar seg inn og gjødsler over alt, eksemplene er mange.

Kamera, utesirene og lasergjerde: Slik vil vi beskytte boligen vår

Men hva trenger man?

I teorien trenger man bare noen kameraer og en internettforbindelse, og helst en opptaksmulighet og litt styring. I praksis bør dette være et gjennomtenkt system, som kan monteres og installeres selv av den middels nevenyttige.

Logitech Alert er et slikt system ogbestår av kamera, tilkoblingsutstyr og programvare. Grunnpakkene finnes i to varianter, med innendørs eller utendørs kamera. I tillegg til dette kan du utvide ved å kjøpe flere kameraer etter behov.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.