Logitech Harmony Touch

Fjernkontrollen som fort kan bli din nye bestevenn – ihvertfall hvis Logitech luker bort barnesykdommene.

Logitech Harmony Touch erstattet altså fjernkontrollen til TVen, Blu-ray-spilleren, vår Canal Digital ADB-dekoder, Pioneer-receiver, og Apple-TV. Ja, den styrer også vår Xbox 360, selv om vi foretrekker selve padden når vi skal spille. Foto: Øyvind Paulsen
Logitech Harmony Touch erstattet altså fjernkontrollen til TVen, Blu-ray-spilleren, vår Canal Digital ADB-dekoder, Pioneer-receiver, og Apple-TV. Ja, den styrer også vår Xbox 360, selv om vi foretrekker selve padden når vi skal spille. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I landets mange hjem formelig bugner det av fjernkontroller: Noen gode, svært mange dårlige, men det de ofte har til felles er at de stort sett bare styrer ett eneste produkt.

Resultatet er rot på stuebordet, og ikke minst problemer med å finne fram til den riktige kontrollen når du trenger den.

Løsningen for mange av oss har derfor vært å kjøpe en programmerbar fjernkontroll, og på den arenaen har Logitech allerede levert produkter i flere år. Vi i DinSide har testet flere av dem, blant annet Harmony 300i og Harmony 600, men årets nykommer har funksjoner som definitivt gjør den verdt en titt.

Hva er nytt med Harmony Touch?

Touch-skjerm. Det mest opplagte avsløres allerede i navnet, som selvsagt indikerer at du får en trykkfølsom fargeskjerm på 2,4 tommer. I praksis veksler du altså mellom å bruke fjernkontrollens fysiske knapper og touch-skjermen når du betjener stueanlegget.

Tro likevel ikke at dette er Logitechs første fjernkontroll med touch-skjerm. Det var nemlig Harmony 1100, som vi testet så langt tilbake som i 2009. Dessverre hadde Harmony 1100 to store problemer: Den astronomiske prisen og trøblete programvare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer