Logitech Harmony Ultimate

Alt-i-ett-pakken det er vanskelig å si nei til.

Harmony Ultimate ligger godt i hånda, har et greit utvalg fysiske knapper og en touchskjerm som kan tilpasses og finjusteres etter eget ønske. Foto: Gaute Beckett Holmslet
Harmony Ultimate ligger godt i hånda, har et greit utvalg fysiske knapper og en touchskjerm som kan tilpasses og finjusteres etter eget ønske. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Logitech har i mange år vært markedslederen når det gjelder universalfjernkontroller, og den posisjonen ser de ikke ut til å ville gi slipp på.

Logitech Harmony Ultimate er siste skudd på stammen, og er intet mindre enn en komplett løsning. I praksis er fjernkontrollen prikk lik sin forgjenger Harmony Touch, men Harmony Ultimate er mer enn bare en fjernkontroll.

Alt inkludert

For med i pakken følger også Harmony Ultimate Hub. Den er en diskret liten sak som plasseres på TV-benken eller et passende sted i nærheten.

Derfra sender den kommandoer videre fra fjernkontrollen og over til enhetene du skal kontrollere, som for eksempel DVD-spiller, TV eller stereoanlegg.

I tillegg følger det med to IR-blastere. Med disse kan du uten problemer kontrollere enheter som står bak lukkede skapdører. De kobles til hub-en via tynne kabler og plasseres strategisk slik at IR-signalene når fram inne i skapet.

Har du en Harmony 900 eller 1100? Slik får du fancy ikoner på en enkel måte.

Allsidig sak

Men vi er ikke ferdig. Harmony Ultimate kan også kontrollere Playstation 3 (som kommuniserer via Bluetooth).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer