Løp og kjøp julegavene nå!

Få 50 prosent på kjente merkevarer denne uken.

Kjenner du noen som samler på disse glassene? Nå får du seks for cirka 370 kroner. Her er det bare å hamstre, og porsjonere ut til jul og bursdager de neste par årene ...  Foto: Hadeland Glassverk
Kjenner du noen som samler på disse glassene? Nå får du seks for cirka 370 kroner. Her er det bare å hamstre, og porsjonere ut til jul og bursdager de neste par årene ... Foto: Hadeland Glassverk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gikk du glipp av jubileumssalget til Christiania GlasMagasin forrige måned? Ikke salg på fjorårets modell - men femti prosent flatt på hele sortimentet, med unntak av elektriske artikler. Nå gjentar de kampanjen, denne gangen en kortuke, fra og med i dag, til og med torsdag 12. november.

Kjenner du noen som sparer på glass fra Hadeland, servise fra Porsgrund, Wedgwood eller Royal Copenhagen, bestikk fra Georg Jensen eller Hardangerbestikk - eller har hatt de fantastiske jerngrytene fra Le Creuset på ønskelisten? Da er dette en gyllen opplevelse til å gi dem en presang som vanligvis ville ha sprengt julegavebudsjettet.

Har du ikke noe julegavebudsjett? Eller budsjett over hodet? Prøv vår unike budsjettmodell som hjelper deg å få oversikt over økonomien din.

18 prosent avslag - på ALT

Er det ingen på din julegaveliste som ønsker seg glass, servise eller presskanne? Eller ønsker de seg noe fra en serie som ikke føres av Christiania GlasMagasin? Drar du over grensen på julehandel, kan du spare mye. Ikke bare er prisnivået hakket lavere på en del varer - det er også 18 prosent å spare på alt du kjøper. Den svenske kronen er nå så lavt i kurs at du kun må ut med 82 norske kroner for 100 svenske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer