Løp og kjøp julegavene nå!

Christiania Glasmagasin feirer 270-årsjubileum, og har 50% på nesten hele sortimentet i helgen.

Kjenner du noen som samler på disse glassene? Nå får du seks for cirka 370 kroner. Her er det bare å hamstre, og porsjonere ut til jul og bursdager de neste par årene ...  Foto: Hadeland Glassverk
Kjenner du noen som samler på disse glassene? Nå får du seks for cirka 370 kroner. Her er det bare å hamstre, og porsjonere ut til jul og bursdager de neste par årene ... Foto: Hadeland Glassverk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I beit for julegaver? Lyst til å gi bort en fin gave, uten å betale det hvite ut av øyet? Da bør du ta turen til Christiania Glasmagsin i helgen. Eller helst så fort som mulig.

Christiania Glasmagasin feirer sitt 270-årsjubileum i år, og det feirer de med å gi kundene sine knalltilbud på nesten hele sortimentet. Kjenner du noen som sparer på glass fra Hadeland, servise fra Porsgrund, Wedgewood eller Royal Copenhagen, servise fra Georg Jensen eller Hardangerbestikk - eller har hatt de fantastiske jerngrytene fra Le Creuset-grytene på ønskelisten? Da er dette en gyllen opplevelse til å gi dem en presang som vanligvis ville ha sprengt julegavebudsjettet.

Har du ikke noe julegavebudsjett? Eller budsjett over hodet? Prøv vår unike budsjettmodell som hjelper deg å få oversikt over økonomien din.

Ikke kjøp for å kjøpe

Salget startet onsdag, men da vi besøkte utsalget på Stortorget i Oslo i går, var det fortsatt mange godbiter igjen. Det var litt utplukket for de aller mest populære varene, men det var fortsatt mye igjen. Et typisk eksempel er den populære Jasper Conran-serien for Wedgewood, som lar deg mikse og matche ulike mønster. Den helt hvite tallerkenene var utsolgt, men de mønstrete alternativene var det mye igjen av. Så kjenner du noen som har det hvite, kan du jo supplere med noen dessertskåler i Green China, eller blåblomstrete suppeskåler?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer