Løp og kjøp julegavene nå!

Christiania Glasmagasin feirer 270-årsjubileum, og har 50% på nesten hele sortimentet i helgen.

Kjenner du noen som samler på disse glassene? Nå får du seks for cirka 370 kroner. Her er det bare å hamstre, og porsjonere ut til jul og bursdager de neste par årene ...  Foto: Hadeland Glassverk
Kjenner du noen som samler på disse glassene? Nå får du seks for cirka 370 kroner. Her er det bare å hamstre, og porsjonere ut til jul og bursdager de neste par årene ... Foto: Hadeland Glassverk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I beit for julegaver? Lyst til å gi bort en fin gave, uten å betale det hvite ut av øyet? Da bør du ta turen til Christiania Glasmagsin i helgen. Eller helst så fort som mulig.

Christiania Glasmagasin feirer sitt 270-årsjubileum i år, og det feirer de med å gi kundene sine knalltilbud på nesten hele sortimentet. Kjenner du noen som sparer på glass fra Hadeland, servise fra Porsgrund, Wedgewood eller Royal Copenhagen, servise fra Georg Jensen eller Hardangerbestikk - eller har hatt de fantastiske jerngrytene fra Le Creuset-grytene på ønskelisten? Da er dette en gyllen opplevelse til å gi dem en presang som vanligvis ville ha sprengt julegavebudsjettet.

Har du ikke noe julegavebudsjett? Eller budsjett over hodet? Prøv vår unike budsjettmodell som hjelper deg å få oversikt over økonomien din.

Ikke kjøp for å kjøpe

Elektriske artikler er dessverre ikke på salg. Det var mange lange masker der disse maskinene sto. Foto: Produsenten
Elektriske artikler er dessverre ikke på salg. Det var mange lange masker der disse maskinene sto. Foto: Produsenten Vis mer


Salget startet onsdag, men da vi besøkte utsalget på Stortorget i Oslo i går, var det fortsatt mange godbiter igjen. Det var litt utplukket for de aller mest populære varene, men det var fortsatt mye igjen. Et typisk eksempel er den populære Jasper Conran-serien for Wedgewood, som lar deg mikse og matche ulike mønster. Den helt hvite tallerkenene var utsolgt, men de mønstrete alternativene var det mye igjen av. Så kjenner du noen som har det hvite, kan du jo supplere med noen dessertskåler i Green China, eller blåblomstrete suppeskåler?

Når det er sagt - ikke kjøp for å kjøpe. Det er ingen som har stor glede av tre odde vinglass, eller et sært fat, enn hvor eksklusivt eller pent det er. Men er du av den typen som husker hvilket servise eller hvilke glass venner og familie har, er det alltid velkomment med et par ekstra.

Har serviset ditt gått ut av produksjon? Her får du supplert arvegodset.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer