Løsner det nå?

Nå går vi på visning igjen, men bør vi kjøpe?

Nå går vi på visning igjen, men har markedet virkelig løsnet? Foto: iStockphoto.com
Nå går vi på visning igjen, men har markedet virkelig løsnet? Foto: iStockphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Boligkjøperne er tilbake på visning, skriver Dagens Næringsliv. Avisen skriver at en tomannsbolig som kun fikk åtte-ti stykker på visning i løpet av en helg før jul, fikk besøk av nesten hundre interessenter på visning mandag. Klokken 19.00 i går lå høyeste bud 110.000 kroner over takst.

Er dette et blaff, eller er markedet virkelig i ferd å snu?

Hva tror du? Diskuter i forumet

Kortidshukommelse

Hans Mathias Thjømøe, Førsteamanuensis på BIs institutt for markedsføring mener flere av de som har vært på visning i helgen burde ha holdt seg hjemme.

- Vanligvis er folks hukommelse veldig kort, vi ser for eksempel at bedrifter som har dummet seg ut, har bra omdømme få uker etterpå. Men selv om folk kanskje har glemt finanskrisen, er den ikke helt over enda, sier Thjømøe til DinSide.

- Den store krisen er at en mister jobben. Det betyr mye mer for dem det gjelder enn at renten nå har gått ned.

Thjømøe tror ikke vi har sett det verste av krisen enda. Ringvirkningene av høstens uroligheter er langt fra ferdig. - Bygg og anlegg fikk dette rett i fleisen. Og så er spørsmålet: Hvem følger etter? Detaljistene?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer