Hedgehog skotørker | TEST

Lover fem ganger raskere tørking

Et marked som har vært ganske stillestående i mange år har plutselig fått en norsk utfordrer.

PINNSVIN: Skotørkeren fra Hedgehog har «pigger» du trer skoene på og lover superrask tørking. Foto: Pål Joakim Pollen
PINNSVIN: Skotørkeren fra Hedgehog har «pigger» du trer skoene på og lover superrask tørking. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange møblerte hjem, i hvert fall der det bor barn, har en skotørker i gangen. Den klassiske varianten er en kloss på veggen med fire slanger som henger ned, som du putter i de våte skoene etter at de har vært ute i vått terreng. Vri på timeren, og så står den og blåser varm luft ned i skoene helt til tiden går ut.

Da vi testet skotørkere for to år siden, var den overordnede konklusjonen at det ikke var store forskjeller på selve prestasjonen i å tørke sko, men at forskjellene først og fremst handlet om brukervennlighet, støy og betjening.

Selv har vi varianten fra Beha hengende på veggen i gangen, som fikk terningkast 5 i DinSides test. Den bruker brått en stund på å få skikkelig våte sko tørre igjen - men de blir jo tørre til slutt.

Og jeg har aldri tatt meg bryet med å ta tiden.

Modulær skotørker

Så da Bjørn Holte fra norske Hedgehog ringte og spurte om vi hadde lyst til å teste deres revolusjonerende skotørker, som lover å være opptil fem ganger raskere enn vanlige skotørkere, med patentert turbinteknologi utviklet i samarbeid med NTNU, måtte vi selvsagt takke ja.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer