Luksuskontroll til Samsungs TV-er

Jeg liker den, men ville jeg kjøpt den? Neppe...

Nei, dette er ikke en smartmobil, det er Samsungs nye touch-baserte fjernkontroll. Det beste med den? Den gir deg TV-sendingen rett i hånden. Foto: Per Ervland
Nei, dette er ikke en smartmobil, det er Samsungs nye touch-baserte fjernkontroll. Det beste med den? Den gir deg TV-sendingen rett i hånden. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Samsungs TV-modeller bare blir penere og penere, har de fortsatt noe å gå på når det gjelder fjernkontrollene som følger med. Der er det nemlig fortsatt glanset hardplast som gjelder.

Heldigvis jobber de med saken, og allerede i fjor viste de fram en touchbasert fjernkontroll som kunne kjøpes som ekstrautstyr på deres 9000-serie.

Men utviklingen går videre, og i år kommer det altså en ny touchbasert fjernkontroll, kalt RMC30D1P2, som skal fungere på blant annet årets 7000 og 8000-serie.

Vi har nå brukt fjernkontrollen en ukes tid på rålekre D8005, og her er våre erfaringer.

Ser ut som en smartmobil

Førsteinnntrykket er det altså lite å si på, for fjernkontrollen ser ut som en tidlig Galaxy S- eller iPhone-mobil. Totalt har du to knapper, en øverst og en nederst, i tillegg til den trykkfølsomme skjermen på tre tommer.

På venstre side finner du også en fysisk volumknapp, mens et deksel på høyre side skjuler en USB-inngang for lading og eventuell tilkobling til PC. Selve enheten bruker forøvrig et standard mobilbatteri, og det er hodetelefonutgang på undersiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer