Lunt, lekkert og laftet

I desember finner vi månedens bolig til fjells. Prisene er også høytliggende.

Publisert
Sist oppdatert

Månedens bolig

Hver måned presenterer DinSide Økonomi månedens bolig. I julemåneden har vi satt fokus på dyre og deilige hytter til fjells.

KLIKK HER FOR Å GÅ DIREKTE TIL BILDESPESIALEN.

Ski inn/ut

Årstiden nå er perfekt for å drømme seg bort i et av hyttepalassene i bildespesialen. Nesten alle hyttene ligger nemlig svært sentralt i forhold til store alpinanlegg, og de ligger selvsagt også i nærheten langrennsløyper. Med en slik hytte er neste års vinter- og påskeferie helt sikkert reddet.

Og ikke nok med det: Hyttene holder også svært høy standard, og er svært romslige. Det betyr at de som oftest er bygd av lekre materialer, og inneholder både peiser og spabader. Der er altså gode muligheter til å storkose seg - både uten- og innendørs.

Høy prisklasse

Det er ikke til å stikke under en stol at disse hyttene ligger i den dyre enden av prisskalaen. De billigste koster godt over fire millioner kroner, og den dyreste - et helt hyttetun - får du til den nette summen av 21 millioner kroner.

Hytteprisene er selvsagt høye som et resultat av dyre materialer, men det er nok likevel de følgende tre faktorene som har mest å si for prisen: Beliggenhet, beliggenhet - og beliggenhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer